Σύμφωνα με πληροφορίες αθωωτικό φέρεται να είναι το πόρισμα του ΣΔΟΕ για την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ, Σοφία Νικολάου

Ολοκληρωμένο πόρισμα 169 σελίδων, έχει συντάξει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) και βρίσκεται στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα, το οποίο φέρεται να αθωώνει την πρώην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, κ. Σοφία Νικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία για τις συμβάσεις που υπογράφηκαν την περίοδο της πανδημίας καθώς και το κρίσιμο έγγραφο της Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων που ήλεγξε τα πάντα και αποφάνθηκε ότι όλες οι συμβάσεις είναι απολύτως νόμιμες.

Υπάρχουν επίσης και οι αναφορές του Ελεγκτικού Συνεδρίου που βρήκε καθ όλα νόμιμες τις συμβάσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι από το συγκεκριμένο πόρισμα απομονώθηκαν και δημοσιεύτηκαν 4 - 5 οι οποίες εμφανίζουν μια ασάφεια ως προς τις τιμές του υγειονομικού υλικού που πήρε μετά από διαγωνισμούς η Γενική Γραμματεία.

Η κ. Νικολάου, η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζητεί την αποπομπή της από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια, θα καταθέσει μηνύσεις κατά υπαλλήλων των ΣΔΟΕ που έκαναν τη διαρροή.

Για τους υπαλλήλους υπάρχει ήδη ποινική δικογραφία που συνέταξε ο προϊστάμενος της Οικονομικής Εισαγγελίας, Χρ. Μπαρδάκης. Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι σήμερα μία υπάλληλος κλήθηκε σε απολογία.

 

Όπως καραλαβαίνουμε, άλλος ένας κουβάς για τους λαλασπολόγους. Διότι αυτό είναι το πόρισμα του επίσημου ΣΔΟΕ και όχι αυτό που έδωσαν οι συριζαίοι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ στον Πολάκη και τον Βαξεβάνη!

Μπράβο στον Μητσοτάκη που δεν "τσίμπησε" και τον λόγο τώρα έχουν τα δικαστήρια μετά την δίωξη που ασκήθηκε στους επίορκους υπαλλήλους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πίστευε ότι με την ευαισθησία που έχει ο Μητσοτάκης για θέματα ηθικής τάξης, θα μπορούσε με κατασκευασμένες καταγγελίες να βγάζει από την μέση στελέχη της Ν.Δ. που έχουν πάρει αποφάσεις που στεναχώρησαν τον Κουφοντίνα και τους εγκληματίες των φυλακών όπου ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει πάνω από 75% στις εκλογές.
Ένα τέτοιο στέλεχος είναι  η Σοφία Νικολάου που πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά σαν υποψήφια στην Εύβοια.
Έπεται και συνέχεια για τους επίορκους της ΕΥΠ σχετικά με τις παρακολουθήσεις.