Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Ο Πολάκης φεύγει από το ψηφοδέλτιο των Χανίων αλλά ο Πολακισμός παραμένει στο Επικρατείας!
Παρακολουθώντας τις αντιδράσεις των Συριζαίων στα ΜΚΔ βλέπω πώς εκείνο που ενόχλησε δεν είναι η ουσία αυτών που έγραψε ο Πολάκης αλλά γιατί τα έγραψε δημόσια.
Είναι πράγματα που όλοι συμφωνούσαν και συζητούσαν πίσω από τις κλειστές πόρτες και η οποιαδήποτε τιμωρία του θα είναι γιατί δεν κρατήθηκε και τα είπε δημόσια, δυό μήνες πρίν τις εκλογές.
Και της Αχτσιόγλου της "ξέφυγε" ότι "η κανονικότητα δεν ήταν ποτέ ευκαιρία για την Αριστερά" και του Αρβανίτη "περί Αρίστων που αποτελούν την Άρια φυλή" και  του Σπίρντζη ότι "θα επιβάλλουμε την Δημοκρατία ή με το καλό ή με το άγριο" αλλά αυτοί δεν είναι η σημαία της τακτικής του Σύριζα όπως είναι ο Πολάκης και ήταν κάπως πιο μακριά από την καυτή προεκλογική περίοδο και υπήρχε το περιθώριο του κουκουλώματος και της λήθης!
Πολλοί υποψήφιοι του Συριζα που ανακοινώθηκαν, σπεύδουν να κατεβάσουν από τους λογαριασμούς τους φωτογραφίες και ανακοινώσεις που προέχονται από την Πολάκειο Μεγάλη του Συριζα Σχολή!
Μην έχουμε λοιπόν καμία αυταπάτη όποια και να είναι η προσωπική εξέλιξη και "τιμωρία" του Πολάκη!
Αυτή είναι η "ιδεολογία" και η γραμμή τους που εκτρέφεται από το 2010 από τον ίδιο τον Τσίπρα και με αυτήν πορεύτηκαν τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην αντιπολίτευση.
Στις εκλογές πλέον η αντιπαράθεση των ιδεολογιών και προγραμμάτων πάει περίπατο για τον Συριζα και τα βυτιοφόρα με τα λύματα θα ποτίζουν καθημερινά την πολιτική επικαιρότητα.
Αυτές οι εκλογές θα κρίνουν εκτός της ευημερίας και κανονικότητας των πολιτών και το εάν στο πολίτευμά μας θα εξακολουθήσουν να ισχύουν οι Θεσμοί, η κανονική Ευρωπαϊκή Δημοκρατία, η ευγένεια και η αντιπαράθεση ιδεών και προγραμμάτων ή θα κυλιστούμε όλοι στο βούρκο όπου και ο πιo καθαρός θα λερωθεί οπωσδήποτε!
"Θαυμάστε" τον υποψήφιο βουλευτή του Συριζα στις Κυκλάδες!