Ναι λοιπόν!
Να καταλογιστούν όλες οι ευθύνες που αναλογούν στην κυβέρνηση για την τραγωδία στα Τέμπη!
Να της καταλογιστούν και οι ευθύνες για το προπατορικό αμάρτημα και για όλα τα στερβλά που εξέθρεψε επί 10ετίες ένα σύστημα που οι συνδικαλιστές και οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες ήταν απέναντι σε κάθε εκσυγχρονισμό, αξιολόγηση και ψηφιακή αναβάθμιση σε οτιδήποτε.
Να της καταλογιστούν οι ευθύνες που μέσα σε μια 4ετία με τον Τούρκο να θέλει τα νησιά μας και να στέλνει χιλιάδες μετανάστες, με μία 3ετή πανδημία και μια ενεργειακή κρίση και έναν πόλεμο που έφερε την εκτόξευση του πληθωρισμού, δεν κατάφερε να κάνει την Ελλάδα Ελβετία!
Να της πάρουμε το κεφάλι γιατί δεν χρησιμοποίησε την τεχνητή νοημοσύνη για να φτιάξει με έναν νόμο και ένα άρθρο όλα τα κακώς κείμενα στην Πατρίδα μας!
Δεν έχει καμία σημασία που σε κάθε κρίση και καταστροφή το Κράτος λειτουργεί καλύτερα από κάθε άλλη φορά.
Δεν έχει σημασία που κάθε κρίση και πρόβλημα που βγαίνει στην επιφάνεια γίνεται η αφορμή να ξεριζωθούν νοοτροπίες 10ετιών και με γρήγορα αντανακλαστικά νομοθετεί και διορθώνει τα κακώς κείμενα αναλαμβάνοντας κάθε φορά και την ευθύνη που της αναλογεί!
Δεν έχει σημασία που παραιτούνται οι αρμόδιοι υπεύθυνοι πριν ακόμη διενεργηθεί η έρευνα για τις αστοχίες που ανακύπτουν!
Βλέπετε ήμασταν συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους πολιτικές πράξεις, από το Μάτι, την Μάνδρα και άλλα γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν!
Δεν έχει σημασία που παρά τον αφόρητο πόνο τους οι συγγενείς των θυμάτων, είδαν σύσσωμη την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία δίπλα τους από την πρώτη στιγμή.
Δεν έχει σημασία που τα νοσοκομεία λειτούργησαν άψογα με την υπερπροσπάθεια των εργαζομένων και οι συγγενείς των θυμάτων φιλοξενήθηκαν άμεσα σε ξενοδοχεία της περιοχής για την μακάβρια αναμονή της διαδικασίας ταυτοποίησης των δικών τους.
Οι τυχεροί που γλύτωσαν μεταφέρθηκαν την ίδια ώρα με λεωφορεία στους προορισμούς τους χωρίς ταλαιπωρία.
Όλα αυτά λοιπόν ήταν δεδομένα και τα βλέπαμε και παλιά έεεε?
Το να κάνεις κριτική είναι θεμιτό και αναγκαίο σε μια Δημοκρατία.
Το να ξεχνάς όμως το πρόσφατο παρελθόν και να ελπίζεις σε μάγους που θα τα διορθώσουν όλα σε μια κυβερνητική θητεία είναι ανώριμο!