Πριν ακόμη τελειώσει το Εθνικό μας πένθος για τα αδικοχαμένα παιδια μας βγήκαν με φόρα ο Βερναδάκης να προσκαλεί σε διαδηλώσεις και η Τσαπανίδου να ξεκινήσει την τυμβωρυχία!
Είναι γεγονός ότι επί χρόνια έψαχναν για νεκρούς νομίζοντας ότι θα ισοφαρίσουν το Μάτι και την Μάνδρα!
Δεν ισοφαρίζονται όμως ποτέ γιατί σε εκείνες τις καταστροφές κανείς δεν κατηγόρησε την κυβέρνηση γιατί δεν τις πρόλαβε!
Κατηγορήσαμε όλοι την αντιμετώπισή τους και τα επικοινωνιακά show και δικαιολογίες που κατασκευάστηκαν για να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη.
Ποιός δεν θυμάται τους fake δορυφορικούς χάρτες του Παππά και τα tweet του Πολάκη που σαν αρμόδιος Αν. Υπουργός Υγείας έγραφε ότι "οι νεκροί είναι κατασκευή των βοθροκάναλων"???
Ποιός δεν θυμάται το τηλεοπτικό show το βράδυ της τραγωδίας που ενώ οι σάκοι ήταν σωρό στο νεκροτομείο, Τσίπρας ρωτούσε εάν υπάρχουν τραυματίες??
Κατηγορούσαμε την αδυναμία να συντονίσουν δυό τροχονόμους και να κλείσουν την Μαραθώνος από το Πικέρμι και από τον Μαραθώνα ώστε να μην πάει κανείς πρός το Μάτι και να καεί μέσα στο αυτοκίνητό του προσπαθώντας να φτάσει στους συγγενείς του που κινδύνευαν.
Κατηγορούσαμε το ότι δεν έστειλαν δυο πλοία του Λιμενικού να μαζέψουν τους ανθρώπους από τη θάλασσα επι 5 ώρες.
Κατηγορούσαμε το ότι παρά την κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή, επέτρεψαν στα πλοία που ερχόταν από τις Κυκλάδες να ξεφορτώνουν στην Ραφήνα, κάνοντας την κυκλοφορία ακόμη πιό φρικτή.
Κατηγορήσαμε την μετέπειτα στάση τους που λίγο πολύ το φταίξιμο το είχαν οι καμένοι που έκτισαν μέσα στα πεύκα.
Κατηγορήσαμε που πήγαν στην περιοχή μετά από μία εβδομάδα  στήνοντας άλλο ένα show με την ομπρελλοκρατούσα υπουργό Χατζηγεωργίου στον ρόλο της τεθλιμμένης μαυροντυμένης χήρας.
Κατηγορήσαμε τον Τσίπρα που όταν του ζήτησαν οικονομική ενίσχυση, είπε το απίθανο " Και τι θα κάνεις αν σου δώσω 2.000 ευρώ. Θα τα σπαταλήσεις"!!!
Κατηγορήσαμε το μπάχαλο στα νεκροτομεία και την αδιαφορία για την ενημέρωση και ψυχολογική στηριξη των συγγενών των θυμάτων.
Κατηγορήσαμε την στάση των αρμοδίων υπουργών που όχι μόνο δεν παραιτήθηκε κανείς αλλά "Όσο και εάν έψαξαν δεν βρήκαν κανένα λάθος στους χειρισμούς τους" κατά δήλωση του Υπουργού Δημ, Τάξης Τόσκα!
Στην προχθεσινή τραγωδία όποια και να είναι η αντικειμενική ευθύνη της κυβέρνησης, μόνο για λάθη και ολιγωρία στην αντιμετώπιση της τραγωδίας δεν μπορεί κανείς να την κατηγορήσει.
Όσο για την άμεση και επι τόπου συμπαράσταση όλης της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας πρός του συγγενείς και τους τραυματίες δεν χρειάζεται η δική μου επισήμανση.
Τα είδατε πιστεύω όλα από τα ΜΜΕ.
Το Μάτι δεν θα ξεχαστεί ποτέ γιατί ήταν μιά τραγωδία τόσο των κατοίκων όσο και του Ελληνικού Κράτους!
Μακάρι να μην υπάρξουν άλλες τραγωδίες αλλά εάν υπάρξουν,  τουλάχιστον ας υπάρχει ένα σοβαρό, οργανωμένο και ανθρώπινο Κράτος για να τις αντιμετωπίσει.