Από τις συζητήσεις που παρακολουθώ επί ώρες στα διάφορα πάνελ, εκείνο που βλέπω είναι ότι από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ έχει ανασυρθεί κάθε FAKE από την υπόγα της Κουμουνδούρου προκειμένου να παραπλανήσουν πολίτες που δεν ασχολούνται και πολύ με την ενημέρωσή τους!
Από το ότι ο σταθμάρχης διορίστηκε με ρουσφέτι μέχρι την κατάπτυστη ανάρτηση του Ραγκούση!
Και στέκομαι ιδιαίτερα σε αυτήν γιατί ο άθλιος υπηρέτησε σαν υπουργός Εσωτερικών και γνωρίζει πολύ καλά τον νόμο περί κινητικότητας στο Δημόσιο.
Εν γνώσει του λοιπόν ότι λέει ψέματα, τί έγραψε σήμερα ο άθλιος?
Πήρε τον εσωτερικό του ΟΣΕ που ορθώς θέτει το όριο των 48 ετών για  ΠΡΩΤΟΔΙΟΡΙΣΜΟ ενός σταθμάρχη και θεώρησε παράνομη την μετάταξη του εν λόγω σταθμάρχη βάσει του νόμου της κινητικότητας των Δ.Υ. επειδή ήταν 59 ετών.
Αποσιωπεί όμως ότι ο νόμος περί κινητικότητας των Δ.Υ, που έχει εφαρμόσει και ο Ραγκούσης σαν αρμόδιος υπουργός, δεν έχει κανένα όριο ηλικίας!
Και ο σταθμάρχης δεν διορίστηκε! Μετατάχθηκε βάσει αυτού του νόμου και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της κινητικότητας, όπου ο ΟΣΕ ζητούσε 18 για σταθμάρχες και υπέβαλαν αίτηση μόνο 2 !!
Αυτονόητη λοιπόν ήταν η επιλογή του και όποιος ισχυρίζεται ότι χρειαζόταν ρουσφέτι για να επιλεχθούν 2 όταν η ζήτηση είναι για 18 και υπάρχουν μόνο 2 αιτήσεις, είναι ανεγκέφαλος με πτυχίο και ντοκτορά.
Όταν βλέπουμε τέτοια καραμπινάτη και εκούσια προσπάθεια να  παραπλανηθεί η κοινή γνώμη, μην έχετε καμία ελπίδα ότι από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκεται να λάμψει η αλήθεια.
Προσπαθούν πάνω στον θυμό, την οργή και τον πόνο, να μαζέψουν ψηφαλάκια και τίποτε άλλο!
Είναι γεγονός ότι έψαχναν πολύ καιρό για αίμα!
Από τότε που συμβούλευαν τους πολίτες να μην φύγουν από τα χωριά τους στις πυρκαγιές της Εύβοιας, απαξιώνοντας τις οδηγίες του 112, φάνηκαν οι προθέσεις τους και ήρθε τώρα αυτή η τραγωδία να τους δώσει την ευκαιρία για την τυμβωρυχία που λαχταρούσαν!