Αυτό που με ανησυχεί είναι όταν παίρνουμε αποφάσεις με το θυμικό και όχι με το λογικό. Ο καλύτερος σύμβουλος του κακού είναι ο θυμός και όταν είμαστε θυμωμένοι το μυαλό μας είναι θολωμένο. Τότε βλάπτουμε και τον εαυτό μας και την οικογένειά μας και την πατρίδα μας.

Σήμερα μίλησα με γνωστό δημοσκόπο για τις έρευνες που τρέχουν τα αποτελέσματα των οποίων θα δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Μέχρι στιγμής δείχνουν ότι οι πολίτες βγάζουν οργή, το κύμα αναποφάσιστων μεγαλώνει και ενισχύονται λαϊκίστικα και παρακμιακά πολιτικά σχήματα που σπεκουλάρουν ασύστολα στην εικόνα πόνου που ζούμε. Η ψαλίδα στα δύο πρώτα κόμματα κλείνει αισθητά αφού ο ΣΥΡΙΖΑ αναζωογονείται και τρέφεται σε έκρυθμες καταστάσεις. Είναι βλέπετε το κόμμα με τα εκπαιδευμένα στελέχη του να ξεσηκώνουν τον κόσμο, να εκμεταλλεύονται το καθετί με ψέμα και να κατηγορούν την κυβέρνηση ακόμη και όταν την ευθύνη την έχουν οι ίδιοι αφού στα 4,5 χρόνια που κυβέρνησαν ξεχαρβάλωσαν και αποδυνάμωσαν πλήρως τη χώρα.

Θα πει κάποιος, μα έτσι συμβαίνει πάντα,
μετά από λίγο θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα, η λογική θα επανέλθει και ο Έλληνας πολίτης με καθαρό μυαλό θα συγκρίνει και θα αποφασίσει ψύχραιμος. Δεν θα διαφωνήσω αλλά με λυπεί το γεγονός ότι εύκολα μπορούμε να ξεχάσουμε τα πεπραγμένα και γενικώς τι εστί ΣΥΡΙΖΑ. 
Μου είναι αδιανόητο ο ένας στους 4 Έλληνες μπορεί και παραπάνω να νοσταλγεί και να προσδοκά από αυτό το κόμμα. 

Τελικά είμαστε ένας λαός που δύσκολα χτίζουμε και εύκολα γκρεμίζουμε. Γιατί αυτή τη φορά αν κάτι πάει στραβά δεν θα μας σώσει κανένα μνημόνιο αφού δεν έχει απομείνει τίποτα να υποθηκεύσουμε για να δανειστούμε διότι ο Αλέξης Τσίπρας φρόντισε να παραχωρήσει στους δανειστές για 99 χρόνια ολόκληρη την περιουσία του Κράτους.

Και κάτι ακόμα, καλό είναι να θυμόμαστε ότι για τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, νίκη θα είναι να κερδίσει ο ίδιος τις εκλογές και παράλληλα στην Ελλάδα να τις χάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.