Έχεις αυτοκίνητο 17ετίας, χωρίς σύστημα αναγνώρισης πεζών, χωρίς σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας. Αν (ο μη γένοιτο) χτυπήσεις κάποιον πεζό επειδή δεν πρόλαβες να αντιδράσεις γιατί έτρεχες με 80 σε κατοικημένη περιοχή, ή αν βγεις απ' τη λωρίδα σου στον αυτοκινητόδρομο επειδή μιλούσες στο κινητό και πέσεις σε άλλα αυτοκίνητα και τη γλυτώσεις, υπάρχει τρόπος να αθωωθείς σύμφωνα με τις απόψεις κάποιων. 

1) Ισχυρίζεσαι ότι το αυτοκίνητο είναι παλιό και δεν φταις εσύ που αυτό δεν είχε τα συστήματα ασφαλείας για να σε προειδοποιήσει ή για να φρενάρει μόνο του.

2) Καταγγέλλεις την - όποια- κυβέρνηση γιατί δεν σου έκανε αύξηση στο μισθό/σύνταξη για να μπορέσεις να αγοράσεις καινούριο αυτοκίνητο που να έχει όλα τα συστήματα ασφαλείας.

3) Καταγγέλλεις Ευρωπαίους, Αμερικάνους, Γιαπωνέζους  κατασκευαστές γιατί σκοπός τους είναι το κέρδος και δε ρίχνουν τις τιμές των αυτοκινήτων ώστε να μπορεί να τα αγοράζει και ο απλός λαουτζίκος.

4) Πηγαίνεις με τα φιλαράκια έξω απ' τη Βουλή και διαμαρτύρεστε για τα παραπάνω, μαζί με τα υπόλοιπα διαχρονικά πιασάρικα επαναστατικά συνθήματα, παίρνοντας μαζί και κανένα παιδάκι, ώστε να καταγγείλετε την αστυνομία ότι ρίχνει χημικά σε μικρά παιδάκια και τους γονείς τους που ήρθαν ειρηνικά να διαμαρτυρηθούν.