Είμαστε και εμείς που μας ενδιαφέρει να βγει το πόρισμα του τραγικού δυστυχήματος, να αποδωθουν οι ευθύνες άμεσα προς όλους, είναι και κάποιοι άλλοι που τους ενδιαφέρει μόνο να πέσει ο Μητσοτάκης, να μην ξανακατεβει στις εκλογές και να κρεμασουμε στο Σύνταγμα τον Καραμανλή, μπας και τσιμπισουν ψηφαλακια και σχηματίσουν το προοδευτικό μέτωπο.

Είμαστε και εμείς τις λογικής να θέλουμε να βγουν όλα στην φόρα απ όλες τις χρονιές είναι και κάποιοι άλλοι της λογικής θαψτα όλα που μας αφορούν.

Είμαστε και εμείς που όταν διαδηλωναμε ήμασταν φασίστες με τις Ελληνικές σημαίες και τα πρόσωπα με καμάρι, είναι και κάποιοι άλλοι δημοκράτες που διαδηλώνουν με μάσκες, κράνη στιλαρια και μολότοφ σπάζοντας στον διάβα τους ότι βρουν.

Είμαστε και εμείς που σεβόμαστε την δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα κ είναι κάποιοι άλλοι που θεωρούν ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί μόνο όταν η απόφαση εξυπηρετεί το αφήγημα τους.

Είμαστε και κάποιοι που θεωρούμε τίτλο τιμής όταν μας βρίζουν Αγαμες Θυγατέρες, ραδιοξευτιλες, μικραμεσημερακια, Λιαγκοσκορδαδες, Λαζοπουλοι, Μπιρμπιλες και όλα τα τοξικά απόβλητα της σόου μπιζ είναι και κάποιοι άλλοι που θεωρούν τίτλο τιμής τις αμετακλητες καταδίκες από ειδικά δικαστήρια.

Απλά είναι τα πράγματα συνέλληνες, διαλέξτε στρατόπεδο διότι δεν υπάρχει κάτι άλλο, όλα τα υπόλοιπα είναι ψευδαισθησεις και λόγια του καφενείου.