Άντε σιγά-σιγά να ξετυλίγεται το κουβάρι!
Σας είπα ότι η τραγωδία των Τεμπών με τον τρόπο που πάει να σκυλέψει ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω στα νεκρά παιδιά, θα εξελιχθεί στον μεγαλύτερο κουβά της ιστορίας του.
Από το δημοσίευμα του Γιώργου Παπαχρήστου στα ΝΕΑ αποκαλύπτεται το πόσο "ενδιαφέρεται" ο Τσίπρας για να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθούν τα αδικοχαμένα παιδιά!
Σκατά με ρίγανη με το παρδόν!
Το μόνο που τον ενδιέφερε από το ίδιο πρωϊ της τραγωδίας ήταν το πώς θα φορτώσει τον σταθμάρχη στην Ν.Δ. και σε ρουσφέτι της!
Την ώρα που οι διασώστες προσπαθούσαν να βγάλουν τα κομματιασμένα παιδιά από τις λαμαρίνες ο Τσίπρας έφτιαχνε πλεκτάνες για να τα φορτώσει όλα στην Ν.Δ. και τον Μητσοτάκη!
Έβαλε λοιπόν ο Τσίπρας τον ή την κολλητή του να πεί σε εκδότη μεγάλης εφημερίδας της Λάρισας ότι έχει "έγκυρες πληροφορίες" ότι ο σταθμάρχης είναι καραδεξιός και μετατάχθηκε στον ΟΣΕ  μετά από ρουσφέτι τοπικής βουλευτού της Ν.Δ.!
Έπεσε όμως σε έντιμο εκδότη ο οποίος αφού ζήτησε εγγυήσεις που δεν τις πήρε, αρνήθηκε να δημοσιεύσει την "είδηση".
Την δουλειά τότε την ανέλαβαν τα τρολ του διαδικτύου του ΣΥΡΙΖΑ με τα γνωστά fakes για αυτό το ζήτημα που είδαμε τις πρώτες ημέρες.
Εάν ο σταθμαρχης ήταν Νεοδημοκράτης, τότε για τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνος θα ήταν μόνο αυτός και το ανθρώπινο λάθος και Ν.Δ. που τον διόρισε!
Τώρα που αποδείχτηκε πως ο σταθμάρχης δεν είναι Νεοδημοκράτης και αξιολογήθηκε, εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε από την Συριζαϊκή Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων που διόρισε ο Σπίρτζης το 2017, το τροπάριο άλλαξε για τον ΣΥΡΙΖΑ  και το ανθρώπινο λάθος πλέον δεν παίζει μεγάλο ρόλο αλλά φταίει η Ν.Δ. που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει σε 4 χρόνια μιά αμαρτωλή σύμβαση που σέρνεται στα δικαστήρια, στο Ελεγκτικό συνέδριο και στις επιτροπές για 10 χρόνια.
Ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να φέρει το δημοσίευμα στην Βουλή καθώς ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει με νόημα ότι δεν θα δεχτεί διάψευση και σαν έγκυρος δημοσιογράφος που είναι θα έχει σίγουρα αποδείξεις.
Δεν γνωρίζω επίσης εαν αποτελεί ποινικό αδίκημα το να προσπαθείς με δόλο και με ψέματα να κατηγορήσεις έναν πολιτικό χώρο σε τέτοια σημαντικά γεγονότα.
Στην περίπτωση που υπάρχει αδίκημα, ας κινηθεί και ο αρμόδιος Εισαγγελέας αυτεπαγγέλτα ή κατόπιν εγκλήσεως.
Δεν σέβονται τελικά ούτε τις μάνες που θα κλαίνε μια ζωή τα παιδιά τους και προσπαθούν να κάνουν τον πόνο τους προεκλογικό φεϊγ βολάν!
Ντροπή και αίσχος!