Τα αθλητικά Σωματεία σε επιστολή τους προς τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο χρεώνουν στην Περιφερειακή αρχή ευθύνες για τη στασιμότητα στην εργολαβία .

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση το Γιώργου Πασσανικολάκη στον προσωπικό του λογαριασμό.

 

Για το θέμα αυτό ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, μίλησε στο "Ραδιόφωνο ΚΟΣΜΟΣ 93,8" και στον Κλεάνθη Λοΐζο και σε σχετική ερώτηση απάντησε:

“Υπάρχουν στον τόπο μας αθλητικοί παράγοντες, που ωστόσο είναι πλέον μόνο παράγοντες" και ότι αρχικά  καθυστέρησε η διαδικασία της δημοπράτησης του έργου λόγω νομικών ζητημάτων. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι η μελέτη που παρέδωσε ο Δήμος Κω δεν είχε συμπεριλάβει μία επιπλέον εργασία στο υπόστρωμα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να το επανεξετάσει και να προχωρήσει η Περιφέρεια σε αύξηση του προϋπολογισμού.  Και ο κ. Χατζημάρκος συμπλήρωσε: “Η κορύφωση της χυδαιότητας είναι όταν βγήκε ένας παράγοντας  -τυμβωρύχος να συνδέσει τις κακές διαγραμμίσεις  με τα όσα έγιναν στα Τέμπη λέγοντας μάλιστα την χαρακτηριστική φράση “ Όπου βγει” την ώρα που η Περιφέρεια έχει προχωρήσει στην αναβάθμιση τόσων αθλητικών εγκαταστάσεων όταν δεν είναι καν αρμοδιότητα της” .  Ακούστε συγκεκριμένα τί είπε.