Τέτοια κινητικότητα και δραστηριότητα των στελεχών της δημοτικής αρχής έχουμε πολλά χρόνια να δούμε στη Ρόδο.

Δεν είναι μόνο τα επιτεύγματα στον τουριστικό κλάδο που είναι και η βασική πηγή ζωής της Ρόδου, της ναυαρχίδας του τουρισμού. Είναι και τα έργα κυρίως σε υποδομές πάνω στις οποίες εδράζεται η ελκυστικότητα ως τουριστικού προορισμού αλλά και της καλύτερης ποιότητας ζωής για τους κατοίκους της Ρόδου.

Ο Δήμαρχος της Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου με την εντολή του ροδιακού λαού υποσχόμενος μία άλλη Ρόδο, μία λαμπερή Ρόδο, μία Ρόδο αντάξια του ονόματός της, της φήμης της, μία Ρόδος καλύτερη για τους πολίτες της.

Αυτό το στοίχημα ο κ. Καμπουράκης θέλει να το κερδίσει και να είναι 100% συνεπής με τους δημότες του. Γι αυτό έχει δραστηριοποιήσει πλήρως τους συνεργάτες του, τα στελέχη της δημοτικής αρχής και πάνω απ' όλα τους εργαζόμενους του Δήμου και με γοργούς ρυθμούς και σε μεγάλο βαθμό φαίνεται να το επιτυγχάνει.

Καθημερινά εξαγγέλλονται έργα και αντιμετωπίζονται άλυτα προβλήματα πολλών ετών και σε μια άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια νοτίου Αιγαίου.

Τελευταία εξήγγειλε μετά από πολλές σοβαρές παρεμβάσεις σε σχολεία και αθλητικές εγκαταστάσεις και την κατασκευή οκτώ νέων κυκλικών κόμβων.

Σε δηλώσεις του ανέφερε: 

"Δρομολογήσαμε την κατασκευή οκτώ κυκλικών κόμβων στην πόλη μας. Για το έργο αυτό με συνολικό προϋπολογισμό 5 εκατομμυρίων ευρώ,  εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στο πλαίσιο του προγράμματος «βελτίωση οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο».

Ο Δήμος Ρόδου θα διαθέσει από ίδιους πόρους το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση της παρέμβασης που στοχεύει στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φόρτου και στη μείωση της κυκλοφοριακής όχλησης.

Οι οκτώ κυκλικοί κόμβοι θα κατασκευαστούν στα εξής σημεία: 
1. Είσοδος – έξοδος πόλης στο Ροδίνι
2. Είσοδος – έξοδος πόλης στον Άγιο Δημήτριο
3. Είσοδος - έξοδος πόλης στην περιοχή Μήδεια
4. Είσοδος - έξοδος πόλης στην περιοχή Ψαροπούλα
5. Είσοδος – έξοδος πόλης στη διασταύρωση Ηλ. Βενέζη – Απ. Παύλου –Παπαδιαμάντη
6. Σύνδεση του βασικού εγκάρσιου άξονα Εθνικής Αντίστασης στη διασταύρωση με Τσαλδάρη
7. Σύνδεση κεντρικών αξόνων Στ. Καζούλη και Κων. Παλαιολόγου
8. Κεντρικός άξονας εισόδου πόλης Δημοκρατίας και Κομνηνών"

Και συνεχίζει ο Δήμαρχος:
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά, από το να βλέπουμε τα παιδιά μας να αθλούνται στα 5 νέα υπερσύγχρονα γήπεδα, που παραδώσαμε στο Βενετόκλειο Λύκειο και Γυμνάσιο.
Με συνεχείς και στοχευμένες παρεμβάσεις, βελτιώνουμε τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις των σχολείων μας!