Ακούγονται πολλά σχετικά με τη γραμμή του MEGA αλλά ήμουν πάντα επιφυλακτικός. Βλέποντας όμως μια εκπομπή με "στόχο" την κυβέρνηση για το πολύ καλό και οργανωμένο νοσοκομείο της Ρόδου (έχω ολοκληρωμένη άποψη) προβληματίστηκα για το ρόλο που μπορεί να παίζει το εν λόγω κανάλι. 

Προκάλεσαν σάλο γιατί μπήκε ένα περιστέρι απ' το παράθυρο και μια γάτα περπατούσε στον αύλειο χώρο ενώ ακούστηκε θόρυβος τρωκτικού σε πατάρι το 2022 όχι σε δωμάτιο ασθενών και αντιμετωπίστηκε άμεσα, ενώ ανακάλυψαν τα λαγωνικά ότι παλιά υπήρξε και διαρροή σε ένα αγωγό εξωτερικά του κτιρίου!
Και φυσικά δεν θα έμενε εκτός η σπέκουλα και σε ελλείψεις γιατρών, σε ψευδείς διακομιδές καρδιολογικών περιστατικών και πάει λέγοντας. Και η κυρία της εκπομπής έκπληκτη να διερωτάται "πως είναι δυνατόν το 2023 να υπάρχει τέτοιο νοσοκομείο" και η ΑΥΓΗ  του ΣΥΡΙΖΑ να μιλά για διάλυση.

Εάν κύριοι του MEGA και του ΣΥΡΙΖΑ θέλετε να χτυπήσετε τον Μητσοτάκη γιατί δεν σας κάνει ως φαίνεται τη χάρη... χτυπήστε τον με άλλον τρόπο, όχι με ψέματα. Αρκετά δεινά έφερε στα νησιά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μην υπονομεύετε έναν κορυφαίο παγκόσμιο τουριστικό προορισμό με εκατομμύρια τουρίστες σε ευαίσθητα θέματα υγείας σε μια σεζόν που αναμένεται να είναι η καλύτερη όλων των εποχών!
Εκτός κι αν θέλετε να αποδυναμωθεί ο τουρισμός στο Αιγαίο και να ενισχυθούν τα τουρκικά παράλια διότι αν αυτά τα δυσφημιστικά πέσουν στην αντίληψη των Tour operators θα πέσουν βροχή οι ακυρώσεις. 

Να γνωρίζετε ότι ο τουρισμός της Ρόδου συμβάλλει τα μέγιστα στο ΑΕΠ της χώρας και ταΐζει, και εσάς και τους συριζαίους!

Μην πριονίζετε το κλαδί που κάθεστε και εσείς και όλοι εμείς.