Μέχρι τώρα δεν ενέπελεξα καθόλου το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρουλάκη σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών.
Βλέποντας τώρα τον Ανδρουλάκη στην ERT news, η υπομονή μου και η επιλογή μου να μην επιτίθεμαι στο ΠΑΣΟΚ λόγω της πιθανής συνεργασίας με την Ν.Δ. τελειώνει εδώ!
Ο άνθρωπος δεν είναι ικανός  ούτε την ταμπέλα που γράφει ΠΑΣΟΚ να εκπροσωπεί!
Σε ερώτηση του Μαγκιριάδη για το ποιοί ευθύνονται για το δυστύχημα ανέφερε όλους εκτός από τον σταθμάρχη!
Είχε το θράσος δε να υπονοήσει ότι ο σταθμάρχης ήταν ρουσφέτι της Ν.Δ.
ΝΑΙ δεν κάνω πλάκα!
Ήταν ρουσφέτι της Ν.Δ. ενώ ήθελαν 18 και υπέβαλαν αίτηση 2, είναι μέλος της ΠΑΣΚΕ από το 1998 , ο επιθεωρητής που τον έβαλε στην Λάρισα είναι ενεργός συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ και ο γιατρός που έδωσε άδεια στον επιθεωρητή και συμπληρώνει την Λαρισαϊκή Πασοκική κλίκα του ΟΣΕ, ήταν υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Βόλο και τον απέσυρε μετά την τραγωδία ο Ανδρουλάκης!
Είπε ψευδώς ότι υπάρχει όριο ηλικίας για τους σταθμάρχες, ενώ αυτό υπάρχει μόνο για νέους διορισμούς και ο σταθμάρχης μετατάχθηκε με το νόμο της κινητικότητος όπου δεν υπάρχει κανένα όριο ηλικίας για καμιά θέση στο Δημόσιο.
Είχε το θράσος να μιλήσει για αναχρονισμό στον ΟΣΕ όταν όλος ο  ΟΣΕ διοικείται από τους συνδικαλιστές από 10ετίες με το ΠΑΣΟΚ  να έχει την μερίδα του λέοντος!
Μέχρι το 2019 έπαιρναν επίδομα έγκαιρης προσέλευσης και πλυσίματος χεριών που είχε νομοθετήσει το ΠΑΣΟΚ.
Ενώ είχε ξεχάσει την βλακεία να λέει ότι δεν θέλει ούτε Μητσοτάκη ούτε Τσίπρα και σταμάτησε λίγο την κατρακύλα του, τώρα το επαναφέρει δηλώνοντας ότι θα προτείνει δικό του πρωθυπουργό γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του την ψήφο των πολιτών!
Εάν πάρει διψήφιο ποσοστό στις πρώτες εκλογές και κρατήσει το ποσοστό που του παρέδωσε η Φώφη Γεννηματά ,στίς δεύτερες, να είναι ευχαριστημένος!
Κρίμα για το ΠΑΣΌΚ.
Οι κεντροαριστεροί πολίτες περίμεναν με ελπίδα τον Ανδρουλάκη  και στις πρώτες δημοσκοπήσεις τον έφτασαν μέχρι 20%!
Δυστυχώς με την πάροδο του χρόνου οι πολιτικές του οδηγούν το ΠΑΣΟΚ στην πλήρη απορρόφησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ν.Δ..