Η δημοσκοπική κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ δεν οφείλεται μόνο στις άστοχες κινήσεις και δηλώσεις του Ν. Ανδρουλάκη!

Οφείλεται και στο ότι παραμένει ευρωβουλευτής ακόμη και 2 μήνες πριν από τις εκλογές.
Αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα γιατί δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί.
Χρόνος υπάρχει και όπως βλέπουμε βρίσκεται στην Ελλάδα κάνοντας μια κανονική προεκλογική εκστρατεία.
Οφείλεται ότι βασικά κρατάει μια "πισινή" για την περίπτωση που δεν πετύχει το ισχυρό διψήφιο ποσοστό που ζητά από τους κεντροαριστερούς πολίτες!
Γνωρίζει ότι εάν δεν το πετύχει, ιδίως μετά τις δεύτερες εκλογές, το μέλλον του για Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι αβέβαιο και το απλό βουλευτιλίκι στην Ελλάδα είναι σαφώς πολύ πιο ασύμφορο από το Ευρωβουλευτιλίκι.
Αυτό, ο Κεντροαριστερός πολίτης που εξακολουθεί να βρίσκεται σήμερα στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, το βλέπει και δεν βλέπει έναν αρχηγό να είναι διατεθειμένος να παραμείνει στην παράταξη και δώσει τον αγώνα του για τις αλλαγές που οραματίζεται έστω και σαν απλός στρατιώτης, μετά το οποιοδήποτε αποτέλεσμα.
Του έδωσαν το ισχυρό διψήφιο ποσοστό όταν εκλέχθηκε, βλέποντας έναν νέο πολιτικό και ελπίζοντας ότι θα παραιτηθεί από την Ευρωβουλή και θα ασχοληθεί ψυχή τε και σώματι με το ΠΑΣΟΚ αλλά διαψεύστηκαν.
Μάλιστα τότε μιλούσαν ακόμη και για τον στόχο να γίνουν η Αξιωματική αντιπολίτευση αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ στην 3η θέση!
Αυτό προσθετικά και με τις υπόλοιπες αστοχίες του στις υποκλοπές και στο θέμα της άρνησής του για να δεχθεί για Πρωθυπουργό τον νικητή των εκλογών, έχει ξεκινήσει μια κατρακύλα που δεν γνωρίζω πώς και με τί πλέον θα σταματήσει!