ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ...

Ο Ρουβίκωνας αυτό το παρακλάδι του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ξέρω αν είναι μία από τις 13 - 14 συνιστώσες του ή αν είναι ο ένοπλος βραχίονάς του (την είδαν σαν τον τιμωρό Ζορό, χωρίς όμως να δουν τη φάτσα τους στον καθρέφτη) χτύπησαν στοχοποιώντας άνανδρα το σπίτι του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση. 

Σε ανάρτησή του στα Μ.Κ.Δ. ο κ. Παπαθανάσης επισημαίνει: «Σε συνέχεια της αήθους επίθεσης λασπολογίας του εργαλείου δολοφονίας χαρακτήρα "Documento" και του κ. Βαξεβάνη, την σκυτάλη πήραν απόψε μέλη του Ρουβίκωνα, επιχειρώντας να εκφοβίσουν εμένα και την οικογένειά μου. Κανείς δεν τους φοβάται, η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».

Είδε κάποιος ανακοίνωση αποδοκιμασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ? Από κανένα Κόμμα της Αντιπολίτευσης δεν υπήρξε ανακοίνωση αποδοκιμασίας που αυτό σημαίνει επιδοκιμασία της πράξης και αποδοχή της ύπαρξης των ομάδων κρούσης τύπου Ρουβίκωνα.

Μέχρι πρόσφατα επικρατούσε η άποψη ότι το παρακράτος είναι η σκοτεινή, έξω από τα όρια της νομιμότητας, πλευρά του Κράτους, άρα της κυβερνώσας παράταξης. Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε ή θα μάθουμε την νέα εκδοχή. Το παρακράτος μπορεί να είναι και η σκοτεινή πλευρά ή ο ένοπλος βραχίονας μιάς παρανοϊκής, τοξικής, αντεθνικής  Αντιπολίτευσης. 
Προηγήθηκε βεβαίως για αρκετά χρόνια η άκρως εγκληματική 17Ν που αφαίρεσε άνανδρα ζωές αθώων ανθρώπων λες και ήταν οι άγγελοι με τη ρομφαία ή οι άμεμπτοι λαϊκοί δικαστές που "καθάριζαν" για λογαριασμό του λαού χωρίς να επισκεφθούν ποτέ έναν ψυχίατρο τουλάχιστον. Και αυτοί είχαν μία ουσιαστική και ηθική κάλυψη από την ακραία εγκληματική πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα και από τον ΣΥΡΙΖΑ σύσσωμο.