Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Σάββας Διακοσταματίου μίλησε για όλα στην εκπομπή ''Ο τελευταίος λόγος'' του Λοΐζου Λοΐζου.

Κίνδυνος να πνιγούμε στο σκουπίδι

Καταρχάς αναφέρθηκε στον κίνδυνο που ελλοχεύει, η Ρόδος να πνιγεί στο σκουπίδι εν μέσω της τουριστικής σεζόν καθότι λόγω της νέας νομοθεσίας και της γραφειοκρατίας τα χρονικά περιθώρια στενεύουν σε τέτοιο βαθμό που η δημοτική αρχή πρέπει να λύσει άμεσα έναν γόρδιο δεσμό.

 

Λύθηκε η παρεξήγηση με τον Μανώλη Σαββή - Χαρά μας η υποψηφιότητα Καλοπήτα

Σχετικά με το Βάιο Καλόπήτα και την υποψηφιότητά του, απέφυγε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο και αρκέστηκε στο να πει ότι ο δρόμος μέχρι τις εκλογές είναι μακρύς.

Για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Μανώλη Σαββή, είπε ότι όλοι κρινόμαστε από την κοινωνία και η ιστορία αυτή θεωρείται λήξασα κάνοντας κάλεσμα στο Μανώλη Σαββή να πορεφθούν μαζί ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί του.

 

Είμαστε ανεξάρτητη παράξη με όραμα

Ο Σάββας Διακοσταματίου αναφέρθηκε στο όραμα του να δημιουργηθεί μία υπερκομματική παράταξη η οποία θα έχει ρόλο και μετά τις εκλογές, αποτελούμενη από ανθρώπους οι οποίοι δεν θα έχουν εκλεγεί και οι οποίοι θα έχουν λόγο στα κοινά έχοντας φτιάξει ένα άτυπο συμβούλιο μέσα από το οποίο θα συμμετέχουν στις αποφάσεις της δημοτικής αρχής.