Μόλις άκουσα τα μέτρα για τα κόκκινα δάνεια του Τσίπρα, έτρεξα αμέσως στήν Τράπεζά μου και ζήτησα ένα δάνειο 150.000 ευρώ για να πάρω και εγώ ένα σπιτάκι που δεν κατάφερα στα 40 χρόνια του ελεύθερου επαγγέλματος επειδή φοβόμουν την "στραβή" και την πιθανή αδυναμία μου να το αποπληρώσω!
Σαν καλοπληρωτής που είμαι, πληρώνοντας την πιστωτική μου 15 ημέρες πιό νωρίς όταν δηλαδη μπάινει η σύνταξη, η τράπεζα είπε ότι θα με εξυπηρετήσει.
Όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να πληρώσω ούτε μία δόση και θα κάνω το δάνειο Ολυμπιακό από τον πρώτο μήνα!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων την Ε.Ε. και τον SSM που κάνοντας τα στραβά μάτια θα αγνοήσουν τους νόμους και τις διατάξεις της Ευρωζώνης περί απαγόρευσης νομοθεσίας που επεμβαίνει στην λειτουργία των Τραπεζών καθώς και τους Servicers και τα funds που θα μου κουρέψουν το δάνειο και θα μου πούν " Ότι έχετε ευχαρίστηση δώστε μας Κε Καμηλάρη".
Ευχαριστώ και όλους εσάς που από το περίσσευμα ή υστέρημά σας θα προσφερθείτε αδιαμαρτύρητα να μου πληρώσετε την επιδότηση που θα μου δώσει το Κράτος για να μην μου πάρουν το σπίτι ΜΟΥ!
Τώρα εάν γίνει όπως το 2015 και αντί να μας χαρίσουν τα χρέη με έναν νόμο και ένα άρθρο μας πάρουν πάλι ακόμη και τα σώβρακα, θα φταίνε οι τοκογλύφοι Ευρωπαίοι που δεν έχουν καμία κοινωνική ευαισθησία!