Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ.

Ο Τσίπρας με κεριά στο χέρι σε δημόσιες εμφανίσεις από εκκλησίες, με λαμπάδες στους Επιτάφιους, με ευχές ανακατεμένες με πολιτικούς υπαινιγμούς, με ύφος κατανυκτικό που από κάτω κρύβεται ένα χαμόγελο έτοιμος να βάλει τα γέλια και με άλλα θεατρίστικα σε μια προσπάθεια καπηλείας του θρησκευτικού αισθήματος των πολιτών δείχνει ότι μετέρχεται αδίστακτα όλων των μέσων για να αλώσει την Κυβέρνηση με νέο ρεσάλτο και μετά θα μας δώσει να καταλάβουμε!

Ο τυπάκος αυτός που δεν έχει κανένα φραγμό και που δεν σέβεται τη θρησκεία, ούτε καν σαν συστατικό του Έθνους και ως λαϊκή παράδοση τουλάχιστον, ο άνθρωπος που δε βάφτισε καν τα παιδιά του, που δηλώνει συνειδητά άθεος φυσικά με βάση τον μαρξισμό, παίζει θέατρο επιπέδου δρόμου μιάς και είναι ο θιασάρχης του μπουλουκιού δρόμου που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Δεν του ήρθε ξαφνικά η θεία φώτιση! 

Ένας άνθρωπος που ξεπερνάει τις βαθιές κόκκινες γραμμές του με τόση ευκολία (εδώ μετέτρεψε αποτέλεσμα δημοψηφίσματος, σ' αυτά θα κολλήσει?) είναι πραγματικά αδίστακτος, επικίνδυνος και τοξικός, όσο και παρανοϊκός. Μένει να φορέσει γραβάτα, αλλά φοβάται μην τον κρεμάσουν με αυτήν. Δεν πρέπει να τον παίρνουμε ελαφριά, αλλά στις επερχόμενες εκλογές πρέπει να τον τελειώσουμε οριστικά...

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.