Η Ν.Δ. θα πρέπει να βάλει σοβαρά στους σχεδιασμούς της μετά τις εκλογές την δημιουργία ενός δικού της καθαρά καναλιού εάν θέλει να αντιμετωπίζει το σύνολο της Αντιπολίτευσης αλλά και των συμφερόντων των καναλαρχών που ανά πάσα στιγμή αλλάζουν τις γραμμές τους ανάλογα με το εάν ικανοποιούνται οι επαγγελματικές τους βλέψεις.
Είναι πιο ζημιογόνο ένα κανάλι που χαρακτηριζόταν ως κυβερνητικό να το γυρίζει προεκλογικά, από ένα καθαρά αντιπολιτευόμενο κανάλι που θα πεί το οτιδήποτε!
Έτσι βλέπουμε το ΜEGA να το έχει γυρίσει από καιρό και τώρα και τον ΣΚΑΪ να επιλέγει να αναδείξει προεκλογικά με ρεπορτάζ "σήριαλ", τις αδυναμίες στο ΕΣΥ και τώρα τις αδυναμίες σε θέματα ασφάλειας και εγκληματικότητας που όντως υπάρχουν και δεν το έχει αρνηθεί η κυβέρνηση.
Βλέποντας να βγάζει και τους Τσίμα και Λάμψια για πολιτικό σχολιασμό στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, βλέπω ότι "χειρουργικά" ωθεί του κεντρώους ψηφοφόρους προς άλλα κόμματα.
Έχω γράψει πολλές φορές ότι οι καναλάρχες εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες που κλείνουν δουλειές με το Δημόσιο, δεν έχουν καμιά ιδεολογία και η γραμμή που επιβάλλουν στα κανάλια τους έχει άμεση σχέση με τα συμφέροντά τους.
Αυτό συνέβαινε ανέκαθεν και ανεξάρτητα του κόμματος που κυβερνούσε.
Δεν επιτρέπεται η μεγαλύτερη Παράταξη της Χώρας να μην διαθέτει το δικό της ΜΜΕ και οι πολίτες να γνωρίζουν καθαρά ότι αυτό που βλέπουν  είναι οι θέσεις και οι ενημερώσεις για το κόμμα της Ν.Δ.
Μέσα στον ορυμαγδό του διαδικτύου των fakes και των παραπολιτικών, συχνά δεν επικοινωνούνται σημαντικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και την τσέπη του πολίτη καθόσον αυτά, όπως λέμε, "δεν πουλάνε" στα ΜΜΕ.
Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ. είναι απελπιστικά μόνοι στο θέμα των ΜΜΕ και κάνουμε λάθος να το χρεώνουμε στην επικοινωνιακή ομάδα της Ν.Δ..
Ότι και να κάνει αυτή η ομάδα εάν δεν μεταδοθεί από τα ΜΜΕ ή περάσει στα ψιλά, αυτό που θέλει να επικοινωνήσει θα πάει στον βρόντο!
Το νού σας λοιπόν, γιατί μέχρι τις εκλογές το επιχείρημα των Συριζαίων θα είναι: "Eίδες? Το είπε και ο ΣΚΑΪ ! "