Όποιος αμφιβάλλει πλέον για την συνεργασία Συριζα και Χ.Α. προκειμένου να ρίξουν τον Μητσοτάκη, είναι σαν τον σύζυγο που είδε την γυναίκα του να μπαίνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και να πέφτει στο κρεβάτι με τον εραστή αλλά αμφέβαλλε για την απιστία επειδή ήταν σκεπασμένοι με το σεντόνι και δε είδε την συνέχεια!
Ο ΣΥΡΙΖΑ με την Χ.Α. έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου και ήταν μαζί στις πλατείες των αγανακτισμένων την περίοδο 2010-2014.
Τους εγκληματίες της Χ.Α. τους συνέλαβε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Ο Δένδιας σαν αρμόδιος υπουργός έδεσε την δικογραφία και τους οδήγησε στην Δικαιοσύνη.
Ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και 4 χρόνια δεν έβρισκε αίθουσα για να τους δικάσει αφού πρώτα είχε ψηφίσει μαζί με την Χ.Α. την απλή αναλογική που μας απειλεί σήμερα με πολιτική αστάθεια.
Εάν είχαν δικαστεί έστω σε 2 χρόνια, τώρα η υπόθεση θα είχε τελεσιδικήσει και δεν θα χρειαζόταν καμία επί πλέον νομοθέτηση για τον αποκλεισμό της Χ.Α. από τις εκλογές.
Σε αυτήν την νομοθέτηση ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε "παρών" και δεν έστειλε ως όφειλε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, όπως έκαναν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να ενισχύσουν την απόφαση της Βουλής.
Τελικά η Δικαιοσύνη αποφάσισε αυτό που έπρεπε για την προστασία του Πολιτεύματος και ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στην Ιστορία σαν η αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα που στήριξε φασιστικό κόμμα προκειμένου να ψαρέψει στα θολά νερά της αντισυστημικής ψήφου!