Θα πω το κοινότυπο που θεωρώ ότι ασπάζονται όσοι είχαν την υπομονή να δουν τις 3ωρες απαντήσεις των πολιτικών αρχηγών στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. 

Σούπα η υπόθεση!

Σαν πολιτικό συμπέρασμα θα μπορούσα να πω, όσο αντικειμενικος μπορεί να είμαι, τα εξής:

- Ο Μητσοτάκης ήταν ο γνωστός Μητσοτάκης της ουσίας και του μέλλοντος. 
Δεν ασχολήθηκε με όσα του καταλογισαν οι άλλοι αρχηγοί και μίλησε σαν να έχει ήδη την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στα χέρια του.
Έκανε μια πρόταση να καταθέσουν όλα τα κόμματα τα προγράμματά τους στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για να κοστολογηθούν εντός τριημέρου, αλλά μάλλον δεν θα δεχτεί κανείς άλλος και τα ΜΜΕ  θα το κάνουν γαργάρα!
Αυτός που ειναι μπροστά κοιτάει να μην χάσει κάτι και αυτό το κατάφερε με το παραπάνω. 

- Ο Τσιπρας επανέλαβε όσα λέει στις συνεντεύξεις του και τις συγκεντρώσεις του, χωρίς τίποτε που να ταράξει τις ισορροπίες. 

- Ο Ανδρουλάκης σαφώς πιεζόμενος στην θέση που είναι δεν είπε κάτι καινούργιο και σύμφωνα και με τις δημοσκοπησεις οδεύει προς ισχυρό ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ποσοστό, ιδίως στις δεύτερες εκλογές. 
Φάνηκε καθαρά ότι δεν επιθυμεί καμία συμμετοχή σε καμία κυβέρνηση, είτε της ΝΔ είτε του ΣΥΡΙΖΑ.
Στις δεύτερες εκλογές τον βλέπω να ψηφίζει και αυτός Μητσοτάκη προς ανακούφισή του!

- Οι Κουτσουμπας και Βαρουφακης έπαιξαν σωστά τον ρόλο τους για αυτούς που δεν έχουν ιδέα για το πως λειτουργούν σήμερα οι οικονομίες παγκοσμια και μπορεί να έπεισαν μερικούς άσχετους. 

- Τέλος για τον Βελοπουλο τι να πω;
Κάτι μεταξύ Χριστιανορωσοταλιμπαν και ακροδεξιού "λαμογιού" που καραδοκεί για αστάθεια προ κειμένου να οικειοποιηθει τους ακραίους και αντισυστημικους πολίτες. 

Ούτε γίναμε σοφοτεροι ούτε και βλέπω να αλλάξει κάτι στα όσα βλέπουμε μέχρι τώρα. 

Κάθε φορά λέω δεν θα δω το debate και κάθε φορά το βλέπω από πολιτικό μαζοχισμό!

θα παίξουν και οι τελευταίες δημοσκοπησεις και μετα η απόλυτη εξουσία είναι στα χέρια μας!