Για να είμαι ειλικρινής ένοιωσα και εγώ απορία για την απάντηση που έδωσε ο Πρωθυπουργός στην ερώτηση παγίδα για τις υποκλοπές στο  debate. 
Θα μπορούσε να πει ότι ήταν νόμιμες οι διαδικασίες και υπήρχε η εισήγηση 6 πρακτόρων της ΕΥΠ και της αρμόδιας εισαγγελέως. 
Ως εκ τούτου δεν μπορούσε να επέμβει. 
Αντίθετα όμως επέλεξε να τοποθετηθεί όχι με ξύλινο λόγο αλλά παραδεχόμενος ύπαρξη σκανδάλου και αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστος που του αναλογεί. 
Ταυτόχρονα έσβησε κάθε υποψία που υπήρχε για τον Ανδρουλάκη λέγοντας ότι δεν παρακολουθείτο για Εθνικούς λόγους. 
Πολλοί αυτό το θεώρησαν "γκάφα" αλλά εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι ήταν μία φάκα με ένα μυρωδάτο τυρί στο οποίο Τσίπρας και Ανδρουλάκης έπεσαν με τα μούτρα, σαν αρουραίοι κλεισμένοι σε γυάλα από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. 
Αντί λοιπόν ο Ανδρουλάκης να δεχτεί με κάποια ευγένεια την αναφορά του Πρωθυπουργού είπε το επικό "Όλος ο Λαός γνωρίζει ότι δεν υπήρχαν Εθνικοί λόγοι για να με παρακολουθούν"!!
Μπααααά, από που ήξερε ο Λαός Νικόλα ότι δεν υπήρχε τέτοιος λόγος;;;
Όταν οι πολιτικοί σου αντίπαλοι άφηναν υπονοούμενα στα ΜΚΔ για διάφορες επαφές σου και όταν το μισό Ευρωκοινοβούλιο παρακολουθείτο για την υπόθεση της καλής σου Καιλή;;;
Σε ξελάσπωσε ο Μητσοτάκης και εσύ άρπαξες την ευκαιρία μαζί με τον Τσιπρα για να ξεθάψατε πάλι το θέμα των υποκλοπών που κούρασε τον κόσμο επί 10 μήνες και να το κάνετε πάλι σημαία του προεκλογικού σας λόγου. 
Ο  κόσμος είδε την ανάληψη της ευθύνης από τον Πρωθυπουργό,την άμεση απομάκρυνση όλων των υπευθύνων,την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από την Δικαιοσύνη και την ψήφιση νομοσχεδίου που αύξησε τις ασφαλιστικές δικλείδες για να επιτρέπεται μια παρακολούθηση με ταυτόχρονη αναδιοργάνωση της ΕΥΠ.
Για αυτό σταμάτησε ο κόσμος να ασχολείται με τις υποκλοπές και όχι από έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας που θέλετε εσείς να την έχετε μονοπώλιο. 
Περιμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης και όχι την ετυμηγορία της Κουμουνδουρου και της Χαρίλαου Τρικούπη που έχετε ήδη βγάλει. 
Έτσι λοιπόν ξανασηκώσατε το θέμα στα ΜΜΕ, φάνηκε ότι δεν έχετε τίποτε άλλο να προτείνετε για το αύριο και ήρθε σε δύο ημέρες η μεγαλοπρεπής σφαλιάρα από την δημοσκόπηση του MEGA που έδωσε 36,2 % στην ΝΔ 28% στον ΣΥΡΙΖΑ και 10,2% στο ΠΑΣΟΚ.
Σε ένα τεράστιο δείγμα 2.100 ατόμων.
Συνεχίστε έτσι για μια εβδομάδα ακόμη και ίσως προσφέρετε το μοναδικό καλό πού μπορείτε. 
Να δώσετε αυτοδυναμία στον Μητσοτάκη από την κάλπη της 21 Μαΐου και να κάνουμε ήσυχοι τα μπάνια μας τον Ιούλιο.