Με δεδομένα τα χθεσινά αποτελέσματα στην Τουρκία και εάν με την ενσωμάτωση των ψήφων του εξωτερικού δεν εκλεγεί από τώρα πρόεδρος ο Ερντογάν, είναι κατά 99% βέβαιο ότι θα εκλεγεί την μεθεπόμενη Κυριακή. 
Πρώτα από όλα γιατί διαθέτει όλο τον κρατικό μηχανισμό, δεύτερον γιατί έχει την ψυχολογία με το μέρος του, καθώς πολλοί θεωρούσαν ότι θα είναι δεύτερος και τέλος το 5% που πήρε ο τρίτος υποψήφιος θα κατευθυνθεί κυρίως στον Ερντογάν.
Πρόκειται για ακραίο Εθνικιστή που είναι αδύνατο να στηρίξει τον Κιλιντσντάρογλου που στηρίζεται και από τους Κούρδους.
Όπως έχω γράψει θεωρούσα καλύτερη για εμάς την εκλογή Ερντογάν. 
Είναι πλέον προβλέψιμος από εμάς και τους Δυτικούς μας συμμάχους, γερασμένος και σαφώς ένας φέρελπις Σουλτάνος με αναθεωρητικες σκέψεις, πράγμα που απεχθάνεται όλος ο πολιτισμένος κόσμος. 
Με τον Κιλιντσντάρογλου πρόεδρο και με τον φερετζέ του φιλοδυτικου, θα άρχιζαν να λένε οι μόνιμοι έχοντες οικονομικά συμφέροντα με την Τουρκία σε Ευρώπη και Αμερική ,"ας δώσουμε μία ευκαιρία ακόμη στην Τουρκία " και θα άρχιζαν πάλι οι πιέσεις προς εμάς " να τα βρούμε μεταξύ μας".
Ο Μητσοτάκης εξόπλισε την Χώρα και με μια δυνατή εξωτερική πολιτική και διεθνείς συμμαχίες, έκανε τον Ερντογάν να παραμιλάει.
Ο Τουρκικός Λαός έκανε το χατήρι του Ερντογάν και ελπίζω να μήν του το κάνουν και οι Έλληνες, αφού ζήτησε ανοικτά να μην ψηφίσουμε Μητσοτάκη στις εκλογές!