Κατ' αρχάς να καταγράψουμε δύο διαπιστώσεις εκ του αποτελέσματος:

1. Η Ν.Δ. ξεπέρασε το ναρκοπέδιο της απλής αναλογικής -για δήθεν περισσότερη δημοκρατία κατά τις ψευτιές του ΣΥΡΙΖΑ- που της έστρωσε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να της στερήσει το δικαίωμα να ξανακυβερνήσει με έναν εκλογικό θρίαμβο με την ψήφο των πολιτών βεβαίως που επέδειξαν εξαιρετικά αντανακλαστικά και ωριμότητα  στο λαϊκισμό και στην αθλιότητα της Πρώτης Φοράς Αριστεράς.

2. Ο Τσίπρας επιβεβαιώνει πανηγυρικά την άποψή μας ότι βολεύεται και με τη θέση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Μετά από το Βατερλό των εκλογών θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί άμεσα, αν ήταν λεβέντης στοιχειωδώς, αλλά πού τέτοια ευαισθησία! Ο Τσίπρας δε βάζει μυαλό και συνεχίζει το ίδιο υβρεολόγιο καταγωγίων και την επίρριψη ευθυνών σε όλους εκτός από τον ίδιο! Όταν κανείς πάσχει από εμμονές μεταξύ των οποίων και τον ανίατο επαναστατικό ναρκισσισμό δεν έχει σωτηρία! Σε λίγο θα επικαλεσθεί το Μπρεχτ ζητώντας να αλλάξουμε το λαό! Τουλάχιστον ο Ανδρουλάκης έδειξε τη χαρά του για το "μεγάλο" επίτευγμα του ΠΑΣΟΚ κατά 3% και κάτι ψιλά σαν 15χρονο παιδί! Αυτοί και οι δύο δε μπορούν να είναι το μέλλον και να δίνουν προοπτική σε μία σοβαρή, πατριωτική, μεταρρυθμιστική Κεντροαριστερά!

Με τα πιο πάνω δεδομένα αυτό το Κόμμα των ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ καταστρώνει νέα σατανικά σχέδια θέλοντας να καλλιεργήσει τον εφησυχασμό στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας ώστε, είτε να απέχουν από τις ερχόμενες εκλογές, είτε να ψηφίσουν άλλο Κόμμα από φιλανθρωπία! Και εκεί στις λεπτομέρειες κρύβεται ο διάβολος.

- Αν υποθέσουμε ότι ακόμη και αν ψηφίσει ο ίδιος αριθμός πολιτών με τις ίδιες προτιμήσεις όπως στις 21 Μαΐου, αν ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό το σατανικό και αδίστακτο μόρφωμα, πριμοδοτήσει την ΝΙΚΗ και την Κωνσταντοπούλου με από 3 - 4 χιλ. ψήφους τον καθένα για να τους βάλει στη Βουλή, διότι και οι δύο έφθασαν στο 2.9%, τότε δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα για μία αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Ν.Δ.. Θα χρειασθεί μεγαλύτερο ποσοστό από το 41% για να εξασφαλίσει ικανό αριθμό βουλευτών και όχι 151 - 152, ώστε να υπάρξει ασφαλής κυβερνησιμότητα. 

- Αντίθετα αν πάνε όλα κατ' ευχήν και φυσιολογικά και η Ν.Δ. μπορέσει να φθάσει τους 180 βουλευτές που πρέπει να είναι ο στόχος των εκλογών, τότε με τόσους βουλευτές μπορεί να κάνει αναθεώρηση του Συντάγματος. Αν η τοξική  και βρώμικη Αντιπολίτευση συνειδητοποιήσει ότι η Ν.Δ. θα είναι στην Κυβέρνηση για 4 χρόνια, μόνο τότε θα ησυχάσουμε απο τις αλητείες τους. Αντίθετα αν αντιληφθούν ότι η Κυβέρνηση που θα προκύψει δε θα είναι ισχυρή και με προοπτική σε 2 χρόνια να γίνουν νέες εκλογές, τότε το καλοκαίρι πάλι θα καεί η μισή Ελλάδα, μπορεί να γίνουν νέα σαμποτάζ τύπου δυστυχήματος Τεμπών, όλος ο ο εσμός της αλητείας θα βγει στο πεζοδρόμιο για να αρχίσουν άμεσα την αποσταθεροποίηση της νέας Κυβέρνησης πριν καν ακόμη αρχίσει να παράγει έργο. Ουσιαστικά θα συνεχίσουμε να ζούμε στο ίδιο κλίμα που βιώσαμε τους τελευταίους μήνες που μας ταλαιπώρησαν και μας αηδίασαν και δε θα προχωρήσουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.

- Και έρχομαι στο Κόμμα ΝΙΚΗ κάποιου Νατσιού από το Κιλκίς μας που ξεφύτρωσε ξαφνικά στο μαλακό υπογάστριο της Ν.Δ. λίγο πριν τις εκλογές! Επικαλείται και καπηλεύεται αυτονόητα πράγματα για κάθε πατριώτη Έλληνα την πατρίδα και τη θρησκεία που θυμίζουν εκθέσεις ιδεών επιπέδου δημοτικού σχολείου ή θεατρικά σκετσάκια δημοτικού σχολείου χωρίς καμία πρόταση για το μέλλον της πατρίδας παρά μόνον αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας τους πολιτικούς της χώρας συλλήβδην, αλλά οι ίδιοι φιλοδοξούν να γίνουν πολιτικοί αυτοαναιρούμενοι αντιφάσκοντες και να μην ξεχνάμε ότι η εφτάχρονη δικτατορία των συνταγματαρχών το 1967 επιβλήθηκε με το ίδιο ισοπεδωτικό και απλοϊκό επιχείρημα και σύνθημα κατά των "φαύλων" πολιτικών. Προφανώς και δεν έχουν καμία πρόταση διακυβέρνησης της χώρας, ίσως να πιστεύουν ότι με προσευχές μπορούν να οδηγήσουν και να κυβερνήσουν  την πατρίδα. Σε κάθε περίπτωση εκκλησιαστικοί κύκλοι ανά την Ελλάδα και το Άγιον Όρος από όσο ακούγεται τάσσονται φανατικά μαζί τους και μάλιστα εστάλη και ένα πιεστικό μεσαιωνικής κοπής και σκοταδισμού ποίημα με αφετηρία κάποιους καλόγερους του Αγίου Όρους στους ιερωμένους ανά τη χώρα πιέζοντάς τους και απειλώντας τους, που εξυμνεί την ΝΙΚΗ και καθυβρίζει όλο το πολιτικό σύστημα. Δε γνωρίζω αν είναι προβοκάτσια ή γνήσιο, αλλά τα άνθη του κακού φυτρώνουν σε ένα τέτοιο κλίμα.
Βεβαίως το οξύμωρο είναι ότι το Άγιον Όρος ανήκει στη δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου  Κωνσταντινουπόλεως, αλλά στηρίζουν ένα ρωσόφιλο Κόμμα αυτό το ΝΙΚΗ και από την άλλη το Ρωσικό Πατριαρχείο πλήρως ελεγχόμενο από την Κυβέρνηση της Ρωσίας τηρεί εχθρική στάση κατά του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως διεκδικώντας την Οικουμενικότητα! Πώς μπορεί να βγει άκρη με όλον αυτόν τον παραλογισμό? Και φυσικά η "διαφανής" ΝΙΚΗ θα πρέπει να κάνει έναν δημόσιο απολογισμό μετά τις εκλογές για το ποιοι είναι οι επίσημοι υποστηρικτές της και πώς εξασφάλισε τους πόρους για μία προεκλογική εκστρατεία, όχι αμελητέου κόστους. Αυτό το Κόμμα δεν πρέπει να μπει στη Βουλή με τίποτε! Καπηλεύεται πατρίδα και θρησκεία και κάνει ζημία και στις δύο αυτές θεμελιώδεις αξίες του ελληνισμού και κυρίως στην Ορθοδοξία, βούτυρο στο ψωμί της Αριστεράς!  
Και φυσικά στο περίπου ίδιο μήκος κύματος κινείται και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ιδιοκτησίας Βελόπουλου που πρέπει επίσης να αποδομηθεί παντελώς.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ. 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 180 ΕΔΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΗΣΥΧΑΣΕΙ Ή ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΕΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΨΗΦΟ ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ" ΚΑΙ "ΝΙΚΗ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ν.Δ..