Η εκκωφαντική νίκη της Ν.Δ. έβαλε στην άκρη πολλά πράγματα που ακούστηκαν και θα ήθελα να σχολιάσω, πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα.

Όλοι γνωρίζαμε τις επιθέσεις και τις απειλές που αντιμετώπιζαν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω του ότι έδιναν διαφορές 6-7 μονάδων υπέρ της Ν.Δ..

Από εκεί και έπειτα το να ακούω από επιστήμονες και επαγγελματίες να λένε ότι δεν δημοσίευαν την πραγματική διαφορά λόγω των απειλών του ΣΥΡΙΖΑ, με βγάζει από τα ρούχα μου!

Εάν σκοπεύουν να φοβούνται απειλές τέτοιου είδους, να σταματήσουν να παίρνουν τις παχυλές αμοιβές που προσφέρουν τα ΜΜΕ και τα κόμματα κάθε μήνα για πολιτικές δημοσκοπήσεις και να ασχολούνται με δημοσκοπήσεις για ποια μακαρόνια προτιμούν οι πολίτες.

Είναι ντροπή και κοροϊδία προς τους πολίτες και ταυτόχρονα δημιουργούν σίγουρα μια αναξιοπιστία για κάθε μελλοντική τους δημοσκόπηση.

Ήταν μια γελοία δικαιολογία και πιστεύω ότι έπεσαν έξω αφενός στην κατανομή και την πρόθεση των αναποφάσιστων και αφετέρου γιατί καμία δημοσκόπηση δεν περιέλαβε τις δηλώσεις του Κατρούγκαλου και που αφορούσαν 1.750.000 ελεύθερους επαγγελματίες.