Λοιπόν να μην κοροϊδευόμαστε ούτε να χαλάμε τις καρδιές μας με σοβαρούς φίλους που μπορεί να έχουμε από το ΠΑΣΟΚ.
Είναι οφθαλμοφανές ότι ο Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ εύχονται την αυτοδυναμία της Ν.Δ. όσο εμείς και ο Μητσοτάκης!
Μιά δήλωση προεκλογικά του Ανδρουλάκη για πιθανή συνεργασία με την Ν.Δ.,εάν δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία, θα τύχαινε της εκμετάλλευσης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα να εμποδιστούν τυχόν προσχωρήσεις Συριζαίων πρός το ΠΑΣΟΚ.
Στα πλαίσια του πολιτικού παιχνιδιού καταλαβαίνω την στάση του Ανδρουλάκη, φτάνει αυτό να είναι μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
Από εκεί και πέρα, ανάλογα με το αποτέλεσμα, πιστεύω ότι θα πέσει πολύ νερό στο κρασί και του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., προκειμένου να μην μείνει ακυβέρνητη η Χώρα και να οδηγηθούμε σε τρίτες κάλπες.
Εάν το ΠΑΣΟΚ πάρει τον "Μουτζούρη" και την ευθύνη για τρίτες εκλογές, θα είναι άξιο της τύχης του και θα αρχίσει να μετράει ημέρες για την πολιτική του εξαφάνιση.
Για αυτό και για να μην παίζουμε με σενάρια, θα πρέπει όλοι όσοι ψήφισαν Ν.Δ. στις 21 Μαϊου, να πάνε οπωσδήποτε να ξαναψηφίσουν και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ας δούν εάν τους εξυπηρετούν 1-2 μονάδες παραπάνω με κίνδυνο να μην σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ. και να μπούν στο δίλημμα της συνεργασίας μαζί της ή να "φροντίσουν" και αυτοί για την αυτοδυναμία της Ν.Δ..
Με καθαρή αυτοδυναμία της Ν.Δ. θα είναι θέμα χρόνου το ΠΑΣΟΚ να πάρει την θέση της Αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι παραπάνω από σίγουρη.
Καθαρές κουβέντες χωρίς περιστροφές από ένα πολιτικό "ζόμπι" που επί 50 χρόνια δεν έβγαλε την λογική από κάθε του σκέψη!