Στο Μουντιάλ ποδοσφαίρου του 1986 στο Μεξικό και στον αγώνα Αργεντινής-Αγγλίας ο μακαρίτης περίφημος Μαραντόνα έβαλε ένα αμφιλεγόμενο γκολ και κέρδισε τον αγώνα η Αργεντινή με 2-1. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις για το αν το γκολ ήταν έγκυρο ή το έβαλε με πονηριά με το χέρι και δεν το είδε ο διαιτητής. Ερωτηθείς μετά από λίγο καιρό αν όντως το έβαλε με το χέρι, απάντησε σιβυλλικά «ήταν το χέρι του Θεού».

Αναρωτιέμαι, αν ρωτήσουμε τους εμπνευστές του Κόμματος-κομήτη ΝΙΚΗ, αυτούς που φαίνονται στο προσκήνιο και αυτούς που δεν φαίνονται, πώς ξεφύτρωσαν ξαφνικά στο μαλακό υπογάστριο της Ν.Δ. για να της κάνουν εκλογική ζημία παίζοντας το ρόλο λαγών της Αριστεράς, αν θα μας απαντήσουν «ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»!

Τα ερωτήματα είναι πολλά και κρίσιμα, όπως και οι ενστάσεις :
1. Είναι δυνατόν να γίνεται καπηλεία του θρησκευτικού αισθήματος των Ελλήνων πολιτών για πολιτικούς σκοτεινούς σκοπούς? Η Ορθοδοξία, η θρησκεία του φωτός και όχι της μισαλλοδοξίας και του σκοταδισμού δεν πρέπει να εμπλέκεται στην πολιτική, διότι εκτρέπεται σε ατραπούς αχαρτογράφητες. Εκθέτουν την Ορθοδοξία και λειτουργούν σαν αιρετικοί σχισματικοί! Έχει η Ορθοδοξία στην Ελλάδα τα περιθώρια να κοπεί στα δύο ή τρία κομμάτια?
2. Οι θέσεις τους κατά καιρούς που ούτε καν πολιτικές δεν τις αποκαλώ, γιατί είναι προσχηματικές επιπέδου Δημοτικού Σχολείου, ξεκαθαρίζουν ότι είναι φιλορώσοι, αντιεμβολιαστές, αντίθετες με τον ευρωπαϊκό ουμανισμό, αναχρονιστικές, μεσαιωνικές, σκοταδιστικές. Αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας και υβρίζουν σαν φαύλους τους πολιτικούς συλλήβδην -με το ίδιο ακριβώς βασικό επιχείρημα έγινε και η δικτατορία των συνταγματαρχών το 1967-, αλλά θέλουν οι ίδιοι να γίνουν πολιτικοί! Χαλίφηδες στη θέση των χαλίφηδων. Δε διεκδικούν μόνο τον τίτλο των μουλάδων της Ορθοδοξίας, αλλά για να μιλήσουμε με θρησκευτικούς όρους είναι και Φαρισαίοι υποκριτές. Και αφού δεν έχουν καμία πρόταση για το μέλλον της πατρίδας πέρα από κάποιες παιδαριώδεις διατυπώσεις, δεν ξεκαθαρίζουν ποια είναι η θέση τους για το πολίτευμα της χώρας. Είναι υπέρ της φιλελεύθερης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ή σκοπεύουν να εγκαθιδρύσουν ένα θεοκρατικό καθεστώς τύπου Μουλάδων του Ιράν? Είναι δημοκράτες πολίτες ή ζηλωτές χριστιανοταλιμπάν? Πώς θα κυβερνηθεί αυτή η χώρα, με προσευχές και αφορισμούς?
3. Ο εμφανιζόμενος ως Πρόεδρος του Κόμματος, ένας δάσκαλος δημόσιος υπάλληλος των 1200 ευρώ το μήνα είναι δυνατόν να είναι επικεφαλής αυτού του ακατάληπτου και ασύμμετρου μορφώματος που εμφανίσθηκε καιροσκοπικά για να δημιουργήσει προβλήματα στον πυλώνα της πατρίδας την Ν.Δ. ή είναι εικονικός για να μην πω μία πιο βαριά έκφραση? Ποιοι ακριβώς κρύβονται από πίσω? Ποιες αδιόρατες δυνάμεις, ακόμη και επιχειρηματικές ή εκκλησιαστικές κρύβονται από πίσω? Το Οικουμενικό Πατριαρχείο και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών τα γνωρίζουν όλα αυτά που κυοφορούνται σε περίεργους χώρους και με περίεργους σκοπούς?
4. Ένα τέτοιο εγχείρημα θέλει και μεγάλη δικτύωση και όλα γίνονται με χρήματα! Γραφεία, εκδηλώσεις, μετακινήσεις, παράβολα υποψηφίων, εκτύπωση ψηφοδελτίων και έντυπης διαφήμισης, προβολή στα Μέσα Ενημέρωσης και άλλα απρόβλεπτα έξοδα δεν είναι αμελητέα ποσά! Αναρωτιέμαι ποιες είναι οι πηγές χρηματοδότησής τους και τι χρώμα έχει το χρήμα που χρησιμοποιούν. Ελπίζω να μας τα αναλύσουν δημοσίως και διαφανώς στο επόμενο χρονικό διάστημα. 
5. Βεβαίως το οξύμωρο είναι ότι το Άγιον Όρος ανήκει στη δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, αλλά στηρίζουν ένα ρωσόφιλο Κόμμα αυτό το ΝΙΚΗ και από την άλλη το Ρωσικό Πατριαρχείο πλήρως ελεγχόμενο από την Κυβέρνηση της Ρωσίας τηρεί εχθρική στάση κατά του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως διεκδικώντας την Οικουμενικότητα! Πώς μπορεί να βγει άκρη με όλον αυτόν τον παραλογισμό? 
6. Πώς είναι δυνατόν να παίρνουν ανοικτά θέση στην πολιτική διαμάχη και να πιέζουν ιερωμένους θρησκευτικοί κύκλοι, να μοιράζουν ψηφοδέλτια καλόγριες και να γράφουν διχαστικά ποιήματα καλόγεροι? Τρελάθηκαν εντελώς?
7. Στο τέλος της ιστορίας είναι αυτοί πραγματικοί πατριώτες, όταν δε μπορούν να αντιληφθούν το μεγάλο διακύβευμα για την πατρίδα και τους κινδύνους που διατρέχει κυρίως από μία ανεύθυνη και προδοτική Αριστερά σκεφτόμενοι μόνο τον υπερεγωϊσμό τους και το τομάρι τους που δεν συνάδουν με τα κηρύγματά τους περί Ορθοδοξίας? Έχουν την ίδια ωραιοπάθεια και τον ίδιο ναρκισσισμό με την Αριστερά ότι αυτοί κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και μας προέκυψαν άγγελοι με τη ρομφαία. Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΚΟΜΜΑ-ΚΟΜΗΤΗ?