Υπονοούμενα και ανώνυμες καταγγελίες από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ και τον Δήμαρχο

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στα ΜΜΕ κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους επί τη νομιμότητα ρυθμίσεων και τρόπων εξοφλήσεων λογαριασμών από την προηγούμενη Διοίκηση της εταιρείας χωρίς όμως να αναφέρονται επι της ουσίας σε κάτι που δεν ήταν γνωστό εδώ και χρόνια. Στο ότι δηλαδή τα οικονομικά της ΔΕΥΑΡ δεν πάνε καλά.
Σχετικά με την προσφυγή στον Εισαγγελέα δήλωσαν ότι δεν θέλουν να ποινικοποιήσουν την πολιτική σκηνή αλλά δεν θέλουν να φορτωθούν και το παρελθόν και η αφορμή της επίσκεψης ήταν μία υπογραφή για την οποία ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ δεν ήταν σίγουρος αν ήταν νόμιμη η διαδικασία ή θα τον καθιστούσε συνένοχο. 
Στην συνέντευξη τύπου επαναλήφθηκαν τα όσα είχε καταγγείλει ο κ. Κολιάδης περί των ρυθμίσεων των τελευταίων μηνών προ των εκλογών ύψους 3.000.000 ευρώ, ενώ σχετικά με τον στενό συνεργάτη του Γιώργο Υψηλάντη που ήταν Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΡ έως το 2022 και τον οποίο σήμερα τοποθέτησε στον αναπτυξιακό οργανισμό ΚΟΛΟΣΣΟΣ 47 ως Διευθύνοντα Σύμβουλο ο κ Δήμαρχος παρείχε πλήρη στήριξη στο πρόσωπο του.

Δείτε την εκπομπή